Nyt fra Bloggen

Mindeord Palle Hansen

Mindeord.

Lørdag den 2 januar 2021 mistede Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og omegn.

Æresmedlem Palle Hansen.

Palle havde sin passion for havørredfiskeri såvel i åen og på kysten samt særdeleshed laksefiskeri.

Laksefiskeriet fik sin debut i Rauma i Norge først i firserne, hvor Palle fangede en skrubbe, -det slog ham dog ikke ud. Det var så ikke Rauma der skulle koncentreres om, men Gaula. 

Palle tilbragte hver sommer, de næste 35 år ved Gaula, – først Støren, Storhaugen, Øvre Melhus, Kregnes og de sidste år Borten Losen.

Da Norge ikke var nok, til at dække Palles behov for Laksefiskeri, så var det i en årrække Sverige, Mørumsåen, og Laagan. Skjern å blev det også til, hvor Palle har fisket de sidste 6 sæsoner.

Når det ikke var Laksefiskeriet, så var det jagten på åens og kystens havørreder der stod for. Især har det været Havbars fra Skagen’s kyster der har været målet.

Foreningsarbejdet i Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og omegn, har Palle især bidraget til. Bestyrelsesarbejde hvor det blev til ca. 250 bestyrelsesmøder igennem 25 år, Bladudvalget Bundhugget og senere Weebmaster på Foreningens første hjemmeside. Altid deltaget i Elfiskeri, Renovering af klubhus, bogen ¨Ka Du Husk¨ var Palle også medforfatter til.

Uddrag af tekst i bogen ¨Ka’ Du Husk¨. side 69. Palles egne ord:

Jeg har været så heldig at få lov til at være engageret i Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og omegn, samtidig med at kunne nyde det, det hele drejer sig om, nemlig at få lov til at være Lystfisker.

Palle var en god ven.

Bærer mindet om Palle som en kanon dygtig lystfisker, der altid delte ud af sine erfaringer.

Palle vil leve videre i vores hukommelse for altid.

Tankerne går til Kim og Sanne.

Ære være hans minde.

Jens Peter Vejen.

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *