Nyt fra Bloggen

Bestyrelsesmødet den 20.05

Bestyrelsen har holdt sit første efter “Corona-tiden”. Det var også første møde efter generalforsamlingen først i marts måned.

Der er rokeret lidt rundt i udvalgene m.v.
Carl Skou forlader VPU og kommer med i fiskeretsudvalget, hvor der manglede en efter Thomas Nymann forlod dette. Udvalget tager sig af kontakt til lodsejere og arrangerer lodsejerfest. Carl er godt kendt i lokalområdet så det er fint.
Der er lavet et juniorudvalg, som består af Kim Larsen (formand) Carl Skou og Bjarke Abel. Dette udvalg har lovet bedre planlægning fremover. Juniorerne vil gerne have adgang til noget sø-fiskeri. Kender du et sted vi kan få adgang til dette, enten på tur-basis eller lejekontrakt så hører vi gerne fra dig.

Selvom udvalgsarbejdet sådan set er på plads kan vi altid bruge ekstra hænder – så sig frem hvis du har lyst til at deltage i noget af arbejdet i foreningen.

Alt for ofte mangler vi en overordnet strategi for foreningens arbejde. René har lavet et oplæg som Henning arbejder videre på. Det har ligget stille i “Corona-tiden” men de to fortsætter arbejdet. Det ender forhåbentlig i en god plan efter sommerferien.

P.b.v. Henning Jakobsen, Næstformand

2 Comments

 1. Alf Nielsen

  Hej
  kunne man ikke høre BLF Kraghed sø , Guldager sø Hjørring, Voer å Dybvad sø og Klokkerholm Møllesø om disse kunne lånes gratis til fiskeri til Juniorafd. vi har jo muligheder at tilbyde klubhus/fiskevand af bytte med
  BLF og Voer å har også juniorafd.
  bare en ide i måske kunne bruge
  mvh. Alf

 2. Henning Jakobsen

  Tak for input, men bestyrelsen er igang med at undersøge det du foreslår. mvh Henning Jakobsen, Næstformand og web

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.